Міжнародні економічні відносини: магістерський рівень - Перерва, Петро Григорович; Черепанова, Вікторія Олександрівна; Дюжев, Віктор Геннадійович; Крамськой, Дмитро Юрійович; Косенко, Андрій Васильович; Кучина, Світлана Едуардівна; Ларченко, Вікторія Валеріївна; Линник, Олена Іванівна; Матросова, Вікторія Олександрівна; Подрез, Ольга Іванівна; Посохов, Ігор Михайлович; Проскурня, Олена Михайлівна; et al. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У навчальному посібнику досліджуються теоретико-методологічні та практичні питання щодо глобальних трансформаційних процесів в економіці світу та у галузі міжнародних економічних відносин. Наведено результати досліджень щодо формування та наслідків глобальної економіки, міжнародних економічних стратегій та моделей розвитку країн, компаративного аналізу конкурентоспроможності у сфері міжнародних економічних відносин, соціального партнерства, управління міжнародними проєктами тощо. Призначено для наукових робітників, викладачів, аспірантів, студентів магістерського рівня навчання за спеціальністю 292 "Міжнародні економічні відносини" та студентів інших економічних спеціальностей.
Keywords: навчальний посібник; міжнародні економічні відносини; магістерський рівень; економіка; економічні стратегії; розвиток країн