Шляхи реформування державного нагляду у сфері охорони навколишнього середовища в Україні - Газарян, Е. М.; Райко, Валентина Федорівна (ГО "СФБЖДЛ", 2016)
Обґрунтовано доцільність та необхідність державного нагляду у сфері охорони навколишнього середовища.

The expediency and the need for state supervision in the field of environmental protection.
Ways of reforming state supervision in the field of environmental protection in Ukraine
Keywords: природоохоронний контроль; інформування; environmental control; information