Дослідження ефективності роботи дисмембратора при виробництві порошкоподібних сумішей - Манойло, Ю. О.; Моїсєєв, Віктор Федорович (НТУ "ХПІ", 2008)
У статті розглядаються питання організації досліджень експериментальної машини. Описана конструкція дослідницької установки. Наведено результат розробки тривимірної моделі дисмембратора. Вирішені питання аналізу отриманих експериментальних даних. Побудована номограма управління параметрами процесу дріблення.
Keywords: дисмембратор; порошкоподібні суміші