Фактори якості конструкторської діяльності - Труш, Євген Вікторович (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
В результаті дослідження доведено, що обрані теми мають важливе значення для ефективності та значущості конструкторської роботи, високий рівень технічних знань і навичок є ключовим для успішної конструкторської діяльності. Конструктор повинен мати глибоке розуміння технічних аспектів своєї галузі. Новаторський підхід і творчість можуть допомогти виявити нестандартні рішення проблем і розробити інноваційні продукти, що відрізнятимуться від конкурентів.
Keywords: конструкторська підготовка; технології; інновації; якість; прибуток; підприємства