Стандартизація сховищ знань у системах управління якістю організаційних знань (СЗ СУЯОЗ) - Яковенко, Є. О.; Гогунський, В. М.; Яковенко, О. Є. (НТУ "ХПІ", 2011)
Деталізовано завдання, які вирішують сховища знань у системах управління якістю організаційних знань (СЗ СУЯОЗ). Запропоновано архітектуру СУЯОЗ та загальну схему налагодження та доступу до даних та знань порталу.

Tasks were detailed. They solve the repositories of knowledge's in the management quality systems of organizational knowledge's (DK COKQS). Architecture of COKQS and general adjusting scheme and access to data and knowledge's of portal were offered.
Standardization of storehouses of knowledge in control systems of quality of organizational knowledge
Keywords: загальна схема налагодження; организаційні системи; база даних; СУБД; general adjusting scheme