Робоча програма навчальної дисципліни "Графіка та мультимедіа" - Ткачов, Андрій Михайлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Метою навчальної дисципліни є формування у студентів системи знань про методи та засоби розробки дизайну та макету для веб-сторінок, створення алгоритмів для стиснення зображення та звуку, обробки та редагування мультимедійних файлів, створення мультимедійних продуктів за допомогою програмного забезпечення, підготовка мультимедіа.
Keywords: комп'ютерні інформаційні системи; алгоритми комп'ютерної графіки; алгоритми мультімедіа; обробка комп'ютерної графіки; обробка мультимедіа