Модель фінансування інновацій в антикризовому управлінні корпорацією - Бочарникова, Я. А.; Коноваленко, Марина Костянтинівна; Яковлева, Наталія Григорівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2010)
В роботі, з ціллю уточнення загальнонаучних підходів до антикризового управління, дістав подальшого розвитку механізм спільного фінансування розробки та впровадження інноваційного проекту в корпорації, запропоновано тлумачення терміну антикризової інновації.

In order to provide an enhanced scientific approach toward crisis management, the paper elaborates on a new joint funding mechanism required to finance the development and implementation of an innovation project within a corporation. It also offers an interpretation for the notion of anti-crisis innovation.
Keywords: промислові корпорації; антикризові інновації; спільне фінансування інновацій; інноваційний потенціал; модернізація; науково-дослідна робота