Анан'єва, Валерія ВікторівнаЖирнова, Світлана ВікторівнаОвсяннікова, Тетяна Олександрівна2020-09-152020-09-152019Пат. на корисну модель 133388 Україна, МПК A23L 7/109 (2016.01) A23L 7/113 (2016.01). Вермішель швидкого приготування оздоровчого призначення з харчовою добавкою з рослинної сировини / Анан'єва В. В., Жирнова С. В., Овсяннікова Т. О. ; власник НТУ "ХПІ" (Україна). – № u 2018 08302 ; заявл. 27.07.2018 ; опубл. 10.04.2019, Бюл. № 7. – 5 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/48206Вермішель швидкого приготування оздоровчого призначення з харчовою добавкою з рослинної сировини містить борошно, воду, порошок овочевий і стабілізатор. Додатково містить клітковину "Vitacel" у такому співвідношенні компонентів, %: борошно (78,5-81,5 % мас.), вода (16,99-14,47 мас.), як порошок овочевий використовується жом томатів (1,0-3,5 мас.), як стабілізатор - сіль аскорбінової кислоти (0,01-0,03 % мас.), "Vitacel" (1,5-2,5 % мас.).ukпатенткорисна модельхарчова промисловістьмакаронні виробиклітковина "Vitacel"борошноводажом томатівВермішель швидкого приготування оздоровчого призначення з харчовою добавкою з рослинної сировиниTechnical Report