Сучасні напрямки маркетингової діяльності: івент-маркетинг - Масалаб, Олександр Васильович (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
В доповіді доведено, що організація професійних, масштабних або оригінальних заходів підсилює репутацію компанії на ринку. Якісно проведені події свідчать про надійність та інноваційність компанії, що допомагає їй закріпити свої позиції. Учасники заходу можуть поширювати позитивні відгуки, що також позитивно впливає на імідж бренду
Keywords: івент-маркетинг; події; виставки; ярмарки; технології; інноваційна діяльність; ефективність; промислові підприємства