Методичні вказівки щодо виконання розрахункового завдання з дисципліни: "Економіка, організація та управління хімічних підприємств" - Верютіна, Вікторія Юріївна (НТУ "ХПI", 2018)
Дані методичні указівки визначають порядок виконання розрахункового завдання, сутність якого складається в економічному обґрунтуванні проектування цеху по виробництву означеної продукції.
Keywords: коефіцієнт; ціна; поточні витрати; обсяг; потужність