Форсайт-методи в маркетинговій діяльності підприємства - Мехович, Катерина Сергіївна (Національний університет "Одеська політехніка", 2024)
Доведено, що застосування методів форсайту в маркетинговій діяльності дозволяє підприємствам бути впевненими у майбутньому, адаптуватися до змін у світі та ефективно використовувати ці знання для розробки стратегій розвитку і підвищення конкурентоспроможності.
Keywords: форсайт-методи; маркетинг; ринок; економіка; ефективність; оцінка