Оцінка можливості використання супутникової навігаційної системи Beidou для потреб України - Кашаєв, І. О.; Пугачов, Р. В.; Шуба, Ірина Володимирівна; Кашаєв, Є. І. (Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, 2014)
Наведено методику та результати моделювання стану супутникової навігаційної системи (СНС) Beidou з метою виявлення можливості її використання для потреб України. У якості критеріїв оцінювання застосовується найгірше за кількістю (мінімум) сузір’я навігаційних супутників та найгірше значення геометричного фактору (максимум).

The method and results of modeling of satellite-based navigation system Beidou to identify its use for the purposes of Ukraine. As the evaluation criteria used by the number of the worst (minimum) a constellation of navigation satellites and the worst value of the geometric factor (maximum).
Evaluation of use satellite navigation system Beidou needs to Ukraine
Keywords: сузір’я навігаційних супутників; геометричний фактор; a constellation of navigation satellites; DOP