Контроль изоляции конденсаторного типа неравновесно-компенсационным методом при неполнореакторном режиме электропередачи 750 кВ - Минченко, Андр. А.; Веприк, Юрий Николаевич; Минченко, Анатолий Андреевич (НТУ "ХПИ", 2007)
Проведено перевірку можливості здійснення контролю ізоляції конденсаторного типу пристроями, що реалізують нерівноважно-компенсаційний метод, в умовах існування тривалого неповнореакторного режиму електропередачі 750 кВ без корекції пристроїв з використанням напруги нульової послідовності.

Ability to realize the condenser type insulation testing using existing devices in long incompletely reactor regime of 750 kV electricity transmission without correcting zero-sequence voltage used is examined.
Keywords: высоковольтные вводы; трансформаторы тока; дефекты; отказы; проводимость; схема измерений