Методологічні засади поведінкової бізнес-економіки - Глізнуца, Марина Юріївна; Долина, Ірина Володимирівна; Перерва, Петро Григорович (Рівненський державний гуманітарний університет, 2022)
Доведено, що споживча економіка в порівнянні з іншими видами економік, таких як, наприклад, економіка щастя, економіка вражень, з позицій макроекономічного підходу є більш витратною і менш ефективною, але з позицій мікроекономічного підходу, на рівні фірм виробників тих чи інших товарів, споживчих благ, численних посередників, різних торгових структур дана економіка постає в іншому ракурсі, приносячи їм високі доходи та високий прибуток.
Keywords: споживча економіка; поведінка споживачів; ринок; промислові підприємства