Дистанційне проведення занять з фізичного виховання за допомогою відеоконтенту з ефектом присутності - Аврунін, Олег Григорович; Грохова, Г. П.; Прісич, О. Ю. (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
В роботі розглядаються можливості дистанційного проведення занять з фізичного виховання за допомогою відеоконтенту з ефектом присутності. Проводиться огляд можливостей даного підходу. Наведено основні етапи створення відео з ефектом присутності на основі стерео контенту.
Keywords: дистанційні тренування; стереопара; освітні ресурси; distance training; stereo pair; educational resources