Формування системи мотивації персоналу промислового підприємства - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (Київський національний університет культури і мистецтв, 2022)
Обґрунтовано, що мотивація є однією з управлінських функцій, яка відіграє важливу роль в сучасному управлінні. Вона орієнтована на створення таких ситуативних умов, за яких задовольняються найважливіші потреби людей, забезпечується публічна оцінка їх трудового внеску. Процес трудової мотивації слід розглядати як складний процес, що складається з безлічі складових як матеріального, так і нематеріального характеру.
Keywords: персонал; мотивація; показники; ефективність; промислові підприємства