Класифікаційні параметри акме-технології формування математичної культури майбутніх інженерів з програмного забезпечення - Дубініна, Оксана Миколаївна (ТОВ "Щедра садиба плюс", 2014)
Класифіковано параметри акме-технології формування математичної культури майбутніх інженерів з програмного забезпечення електронних пристроїв та автоматизованих систем управління, застосованої при вивченні циклу математичних дисциплін під час професійної підготовки у вищому технічному навчальному закладі.

Parameters of mathematical culture formation acme-technology for the future software engineers of electronic devices and automated control systems, that used in the mathematical disciplines cycle studying during professional training in the higher technical institute were classified.
Keywords: програмна інженерія; професійна підготовка; педагогічна технологія; параметри; mathematical culture; software engineering; professional training; pedagogical technology; parameters