Утворення нанопористих вуглецевих матеріалів при лужному термохемолізі довгополуменевого вугілля - Редько, Анастасія Володимирівна; Абакумов, Олександр Олександрович; Тамаркіна, Юлія Володимирівна; Кучеренко, Володимир Олександрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Встановлено температурні залежності характеристик нанопористої структури вуглецевих матеріалів, які утворюються при термопрограмованому нагріванні довгополуменевого вугілля з гідроксидом калію до 825°С.
Keywords: дослідження; питома поверхня; трансформація; підвищення температури; мікропори; технологія поверхні; здатність адсорбувати