Стратегії управління споживчим капіталом промислового підприємства на основі його діагностики - Голишева, Є. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті представлено авторський підхід до структури споживчого капіталу промислового підприємства із поділом на ресурсну та потенціальну частини. Визначено етапи діагностики споживчого капіталу на основі оцінювання його складових, ресурсної та потенціальної частин. Запропоновано матрицю діагностики споживчого капіталу «ресурси- потенціал», на основі якої визначено стратегії оптимізації управління споживчим капіталом на промисловому підприємстві

It is presented author's approach to the structure of customer capital with the division of the resource and potential parts. The process of the diagnosis of customer capital based on evaluation of its components and the resource and potential parts is defined. It is proposed the matrix "resources-potential" of the diagnosis of customer capital, based on it strategies of optimizing of customer capital management are defined
Strategies of customer capital management of the industrial enterprise based on its diagnostics
Keywords: матриця; складова; ресурси; потенціал; ринок; розвиток