Проблеми економічної довіри до банків - Андрійченко, Ж. О.; Арехова, Л. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
В статті теоретично обґрунтовується роль довіри до банківського сектору, розглянуті основні фактори, що впливають на довіру, надані рекомендації щодо відновлення довіри населення до банківської системи.

The paper theoretically substantiated the role of trust in the banking sector, considered the main factors affecting trust, and provided recommendations to restore public confidence in the banking system.
Keywords: криза; банківська система; кредитні ресурси; депозити; відтік