Особливості розвитку професійної ідентичності студентів у сучасних умовах - Підбуцька, Ніна Вікторівна; Сергородцева, Анна Андріївна (НТУ "ХПІ", 2012)
Стаття присвячена питанню особливостей розвитку професійної ідентичності у сучасних студентів. Розглядається процес розвитку професійної ідентичності студентів, його періоди. Досліджуються умови, необхідні для успішного розвитку професійної ідентичності та її головні компоненти. Пропонуються напрями, що допомагають у розвитку професійної ідентичності студентів.

The article is devoted to the question of features of development of professional identity for the modern students. The process of development of students professional identity and his periods, is examined. The terms, which necessary for successful development of professional identity and it main components, are probed. Directions which help in development of professional identity of students are offered.
The features of development of students professional identity in modern terms
Keywords: підготовка професійна; підготовка кадрів; підготовка фахівців; задоволеність працею; самореалізація; діяльність професійна