Якименко-Терещенко, Наталія Василівна2019-06-192019-06-192018Якименко-Терещенко Н. В. Оцінка конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу під час складання бізнес-плану [Електронний ресурс] / Н. В. Якименко-Терещенко // Інфраструктура ринку : електрон. наук.-практ. журн. – 2018. – Вип. 24. – С. 299-303. – URI: http://www.market-infr.od.ua/journals/2018/24_2018_ukr/52.pdf, вільний (дата звернення 19.06.2019 р.).https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41747У статті розглянуто підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємств готельноресторанного бізнесу. Акцентовано увагу на доцільності проведення та етапах оцінки впливу чинників на формування конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу.The article considers approaches to evaluation of the competitiveness of enterprises engaged in hotel and restaurant business. Attention is drawn to the expediency of conduction and stages of evaluation the influence of factors on the formation of the competitiveness of enterprises engaged in hotel and restaurant business.ukбізнес-планконкурентоспроможністьфакторний аналізbusiness plancompetitivenessfactor analysisОцінка конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу під час складання бізнес-плануEvaluation of competitiveness of enterprises engaged in hotel-restaurant business when drafting a business planArticlehttps://orcid.org/0000-0003-2927-7989