Ресторанний бізнес: специфіка фінансового обліку за П(С)БО - Брік, Світлана Володимирівна (Полтавська державна аграрна академія, 2018)
Ресторанний бізнес за своєю специфікою – це роздрібна торгівля (продаж) продуктами харчування, як купованими, так і стравами власного приготування (кухонною продукцією) з наданням клієнтові можливості споживання на місці продажу.
Keywords: ресторанне господарство; роздрібна ціна; ресторанний бізнес; калькулювання