Лабораторний практикум із програмування мовами C/C++ - Безменов, Микола Іванович; Безменова, Ольга Миколаївна; Калінін, Денис Вікторович (ФОП Панов А. М., 2024)
Містить зібрання навчальних матеріалів до виконання лабораторних робіт із програмування мовами C/С++ з орієнтацією на середовище програмування Microsoft Visual Studio 2019. Охоплює основні аспекти програмування на початковому рівні. У кожному розділі посібника наведено необхідний теоретичний матеріал, приклади розв’язання задач, задачі для програмування та контрольні запитання. Призначено для студентів, що навчаються за спеціальностями 124 «Системний аналіз» і 186 «Видавничо-поліграфічна справа».
Keywords: навчальний посібник; інформаційні технології; комп'ютерні системи; програмування; програмне забезпечення; лінійні алгоритми; індексування; ітератори; конструктори; бінарні файли