Гаврашенко, І. О.Масалітіна, Наталія ЮріївнаБлизнюк, Ольга Миколаївна2024-01-072024-01-072023Гаврашенко І. О. Шляхи удосконалення біотехнології слабоалкогольного пива з використанням фруктової та молочної сировини / І. О. Гаврашенко, Н. Ю. Масалітіна, О. М. Близнюк // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 527.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72702ukпивоварне виробництвослабоалкогольні пивні напоїфруктова сировинамолочна сировинапивопивні дріжджіплодові напоїконцентровані рослинні напівфабрикатирежими зброджування сусламолочна сироваткабіотехнологічна схема виробництваШляхи удосконалення біотехнології слабоалкогольного пива з використанням фруктової та молочної сировиниArticle