Робоча програма навчальної дисципліни "Організація документообігу з обмеженим доступом" - Євсеєв, Сергій Петрович; Воропай, Наталя (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Організація документообігу з обмеженим доступом" – оволодіння студентами комплексом знань в області ведення обліку, зберігання, використання й знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію з обмеженим доступом. Формування професійної компетентності майбутніх фахівців з кібербезпеки, достатньої для роботи на посаді адміністратора інформаційної безпеки банку та необхідної для розвитку кар'єри.
Keywords: захист інформаційних ресурсів; руйнуючі коди; інформаційно-телекомунікаційні системи; захист інформації; кібербезпека