Дослідження руйнування твердого в кульових млинах з метою ідентифікації завантаження - Карчевська, М. О. (НТУ "ХПІ", 2010)
Приведені результати дослідження руйнування твердого в кульових млинах з метою ідентифікації завантаження. Показано, що ідентифікацію завантаження кульового млина рудою слід здійснювати на певній відстані від завантажувальної горловини технологічного агрегату. На рівень сигналу пружного первинного перетворювача впливає сумарний об’єм твердого, що руйнується, і міцність руди. Розмір частинок твердого на рівень сигналу не впливає.

The results of research of destruction are resulted hard in ball mills with the purpose of authentication of load. It is rotined that it is necessary to carry out authentication of load of ball mill ore on certain distance from the load mouth of technological aggregate. On the level of signal of resilient primary transformer a total volume influences hard, which collapses, and durability of ore. The size of particles of hard on a level signal does not influence.
Keywords: зменшення енергетичних витрат; ресурсозберігаючі технології; автоматична оптимізація рудопідготовки; взаємодія; пружний перетворювач; завантаження кульового млина