Робоча програма навчальної дисципліни "Захист об'єктів в критичній інфраструктурі" - Євсеєв, Сергій Петрович (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Захист об'єктів в критичній інфраструктурі" – навчання студентів принципам визначення загальних вимог до кіберзахисту об'єктів критичної інфраструктури, встановлення переліку базових заходів з кіберзахисту, які повинні бути впроваджені на об'єкті критичної інфраструктури, на основі вимог міжнародних стандартів з інформаційної безпеки, державних нормативних документів з технології захисту інформації, визначення порядку та критеріїв віднесення об'єктів до об'єктів критичної інфраструктури.
Keywords: об'єкти критичної інфраструктури; кіберзахист; інформаційна безпека; технології захисту інформації