Робоча програма навчальної дисципліни "Веб-програмування" - Ткачов, Андрій Михайлович (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Веб-програмування" – формування системи теоретичних знань і набуття практичних умінь і навичок щодо розробки та проектування веб-додатків.
Keywords: веб-програмування; веб-додатки; розробка веб-додатків; проектування веб-додатків