Визначення надлишкових витрат технологічного процесу обробки деталей з нежорсткими елементами - Занора, В. О.; Боркун, А. І. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розглянуто питання щодо визначення збитків при впровадженні технологічних процесів виготовлення деталей на основі функціонально-вартісного аналізу.

In the article the question of the definition of damages in the implementation process of manufacturing of details based on activity-based costing.
Keywords: функціонально-вартісний аналіз; ліквідація браку; функціонально-вартісні діаграми; ливарна заготовка