Ціноутворення на науково-технічну продукцію в університетах - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Климентова, Марія Віталіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
В доповіді доведено, що стратегія «мінімакс» передбачає вибір такого рішення, яке мінімізує можливі максимальні втрати. Це підхід, який часто використовується в бізнесі, військовій стратегії та фінансах для управління ризиками. Концепція ціни «мінімаксу» є важливим інструментом у сфері економіки, теорії ігор та управління ризиками. Вона базується на принципі мінімізації максимальних можливих втрат або максимізації мінімальних можливих виграшів
Keywords: ціна; ціноутворення; мінімакс; витрати; прибуток; економіка; промислові підприємства