Міжнародні наукові семінари як один із мотиваційних заходів для студентів спеціальності "Фізична культура і спорт" - Білоус, Олеся Валеріївна (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
Робота присвячена формуванню у студентів спеціальності 017 кафедри фізичного виховання уявлення щодо участі у міжнародних наукових семінарах. Розкрита сутність міжнародних семінарів. Охарактеризована наповненість семінарів. Показані можливості під час та після участі в таких семінарах. Проаналізовано вплив інформованості студентів на їх вмотивованість на більш свідоме та наполегливе навчання.
Keywords: спорт; студенти; біохімія харчування; спортивне харчування; sports; students; biochemistry nutrition; sports nutrition