Цифровий блок керування імпульсними джерелами живлення на основі мікроконтролера STM32G474RET6 - Деркач, М. В.; Єрьоменко, А. Ю. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Стаття присвячена питанню розробки цифрового блоку керування на основі спеціалізованого мікроконтролера STM32G474RET6, що дозволить удосконалити програмний алгоритм керуванням імпульсним джерелом живлення. Розроблений блок складається з мінімальної кількості компонентів і є універсальною основою для керування у високопотужних джерелах живлення зі складними топологіями. Програма мікроконтролера ефективно використовує обчислювальні ресурси новітнього апаратного забезпечення.

The article is devoted to the development of a digital control unit based on a specialized STM32G474RET6 microcontroller, which will improve the software algorithm for controlling a switching power supply. The developed block consists of a minimum number of components and is a universal basis for controlling high-power power supplies with complex topologies. The microcontroller program makes efficient use of the computational resources of the new hardware.
Digital control unit for switching power supplies based on STM32G474RET6 microcontroller
Keywords: блок; джерело; імпульс; мікроконтролер; керування; block; source; impulse; microcontroller; control