Реалізація політики безпеки праці на виробничих об'єктах SOCAR - Заманова, Вусала; Євтушенко, Наталія Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
У статті подано узагальнення практичного досвіду організації охорони праці на підприємствах SOCAR. Розглянуто систему дозволів на роботи підвищеної небезпеки, оцінку ризиків, забезпечення працівників засобами індивідуального захисту, проведення інструктажів та аудитів.

The article summarizes the practical experience of organizing occupational safety at SOCAR enterprises. The system of permits for high-risk work, risk assessment, provision of employees with personal protective equipment, conducting briefings and audits is considered.
Implementation of occupational safety policy at SOCAR production facilitiesor
Keywords: SOCAR; охорона праці; безпека праці; управління ризиками; аудит безпеки; промислова безпека; occupational health and safety; occupational safety; risk management; safety audit; industrial safety