Экспериментальное исследование соударения тел через слой порошкового материала - Анциферов, А. В.; Комарова, И. В. (НТУ "ХПИ", 2010)
Експериментальним шляхом досліджується процес ударного здрібнення порошкового матеріалу. Приведені результати удару по нерухомому шару порошку і вплив його товщини на коефіцієнт відновлення швидкості. Також вивчається залежність споживання потужності електродвигуном млина від маси помольних тіл і порошкового матеріалу. Проводиться порівняння отриманих даних з відомими.

An experimental way is research the process of grinding of various materials. The results of hitting the stationary layer of powder and influence of his thickness to speed recovery factor. Dependence of consumption of power is also studied by the electric motor of mill from mass of milling bodies and powder material. A comparison of the data obtained with known.
Keywords: вертикальные вибрационные мельницы; виброударный режим; теория виброударных систем; помольная камера; характеристики мощности; характеристики шума