Економічна сутність недобросовісної конкуренції - Косенко, Олександра Петрівна; Лучинський, Максим Володимирович; Лялько, Кирило Андрійович; Шеін, Олексій Сергійович (Інтерсервіс, 2025)
В доповіді доведено, що боротьба з недобросовісною конкуренцією має стати не лише завданням державних інституцій, але й частиною корпоративної етики, культури ведення бізнесу та освіти майбутніх економістів і підприємців. Формування чесного конкурентного середовища — це не лише правове, але й моральне питання, від вирішення якого залежить добробут суспільства загалом
Keywords: недобросовісна конкуренція; методологія; сутність; економічний зміст; підприємства