Кластерний підхід до регіонального розвитку - Носирєв, Олександр Олександрович; Мозенков, Олег Володимирович (НТУ "ХПІ", 2014)
Стаття присвячена дослідженню ролі кластерного підходу в процесі нарощення економічного потенціалу регіонів. Розглядаються переваги застосування кластерної моделі для забезпечення стійкого соціально-економічного розвитку регіонів.

The article investigates the cluster trek in the process lo build economic potential of regions. Discusses the advantages of the use of the cluster model for sustainable socio-economic development of regions.
The cluster approach to regional development
Keywords: регіональна конкурентоспроможність; економічний потенціал; соціально-економічний розвиток; clusters; regional competitiveness; regional development