Навчальна програма з дисципліни "Вступ до спеціальності" - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2012)
Вступ до спеціальності є початковим курсом, що орієнтує студентів 1-го курсу у подальшому вивченні всіх дисциплін. Цей синтетичний курс дає уяву студентам про методи досліджень механічних систем із застосуванням математичного, числового та експериментального моделювання.
Keywords: автоматизоване проектування; інформація; інформаційні технології проектування; програмно-апаратні засоби; моделювання; алгоритм; організація наукових досліджень; числова модель; інтегровані САПР; математична модель; експериментальна модель