Культура успішної особистості - Нечепоренко, Лідія Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті розглядаються питання духовності з точки зору єдності підходів релігії й науки до віри, Вищого Розуму, надії. Культура шляхів до пошуку добра, готовності до доброчинності, досягнення успіху формує культуру поведінки.

In the article the spiritual question are discussed from the point of view of the unity of the ways how religion and science deals with belief. The eternal intellect, hope, culture, searching of kindness, preparedness for going good things, reaching the success.
Reaching of succuss by teaching
Keywords: духовність особистості; культурно-духовне виховання; професійна культура; психологічна педагогіка; гармонізація поведінки