Ідентифікація ризиків як етап якісного аналізу ризиків інвестиційного проекту - Ковтун, Т. А. (НТУ "ХПІ", 2015)
Розглядається поглиблений варіант ідентифікації ризиків як першочергового етапу якісного аналізу ризиків інвестиційного проекту. Пропонується ідентифікувати ризики з позицій різноманітних підходів до проекту та враховуючи можливі аспекти проектної діяльності. Обґрунтовується необхідність приділяти найбільшу увагу у подальшому аналізі ризикам, що ідентифікуються відповідно різним ознакам проекту.

We consider in-depth version of the risk identification as a primary stage of qualitative risk analysis of the investment project. It is proposed to identify the risks from the perspective of different approaches to the project and given the possible aspects of the project activity. The necessity to pay the greatest attention in the subsequent analysis of the risks that are identified according to the different characteristics of the project.
Identification of risks as a stage of qualitative risk analysis of the investment project
Keywords: управління проектами; управління ризиками; ситуація ризику; проектний ризик; ідентифікаційні карти; qualitative risk analysis; identification of risks; investment project; risk situation