Оцінка використання неметалевих матеріалів у малонавантажених зубчастих передачах з HCR зачепленням - Протасов, Роман Васильович; Ондрушка, Ю.; Хрібік, Андрей; Устиненко, Олександр Віталійович; Бондаренко, Олексій Вікторович; Черельов, Станіслав Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У роботі, що пропонується, будуть розглянуті сучасні полімерні матеріали, деталі з яких виготовляються методом точного лиття під тиском.
Keywords: полімерні матеріали; шорсткість; моделювання