Ресурсний підхід до оцінки ефективності діяльності промислового підприємства - Пономарьов, Владислав Дмитрович (Хмельницький національний університет, 2025)
В доповіді доведено, що ресурсний підхід має суттєве значення для виявлення внутрішніх резервів ефективності, зниження витрат, оптимізації виробничих процесів та підвищення загальної продуктивності. У цьому контексті оцінка ефективності діяльності підприємства через призму ресурсів стає ключовим елементом у стратегічному управлінні.
Keywords: оцінка; ефективність; ресурсний підхід; інновації; моделювання; фактори