Аналіз моделі технологічних станів кар'єрних самоскидів БелАЗ - Потапенко, В. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
Виконаний аналіз створеної математичної моделі функціонування кар'єрних самоскидів БелАЗ, наведені класифікація та властивості потоків подій, технологічних станів і переходів між ними. Визначений напрямок підвищення ефективності експлуатації кар'єрних самоскидів із можливістю адаптації для конкретного підприємства за критерієм мінімуму витрат на володіння

The analysis of the created mathematical model of BelAZ open pit trucks functioning is executed, classification and properties of streams of events, technological conditions and transitions between them are provided. The direction of increase of open pit trucks operation efficiency with possibility of adaptation for the concrete enterprise for criterion of a minimum of expenses for possession is defined
Keywords: потоки подій; технологічні стани; математична модель; ремонт; технічне обслуговування; експлуатаційні характеристики; open pit trucks; streams of events; technological conditions; mathematical model