Аналіз обгрунтування витрат на просування нового продукту на ринок - Сичова, Олена Євгенівна; Селегень, Н. Е. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2013)
У статті розглянуто основні положення методів просування нового товару на ринок. Запропоновано для підприємства ДП «ХБТРЗ» один із цих методів.

The article describes the main provisions of methods of promotion of a new product on the market. Proposed for enterprise GP «ХБТРЗ» one of these methods.
Keywords: економічна криза; методи просування продукту; персональний продаж; життєвий цикл товару; комунікаційна діяльність; стратегія; конкурентоспроможність; market; methods of personal sales; product life cycle; product promotion; advertising; communication; strategy; competivenes