Вплив різних факторів на результати базових випробувань при багато- і малоцикловій втомі - Приймаков, Олександр Григорович; Градиський, Юрій Олександрович; Янчик, Олександр Григорович (Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, 2010)
Розглянуто вплив на витривалість різних факторів при проведенні базових випробувань. Досліджено механізм зародження і розвитку тріщини при мало цикловій втомі.

Influence on endurance of different factors is considered at holding of base trials. The mechanism of origin and development of flaws is investigated at multicyclic fatigue.
Influence of different factors on results of base trials at multi-and few- cyclic fatigue
Keywords: навантаження; деталі машин; деформація; втомні тріщини; коефіцієнт інтенсивності напружень