Колєсніченко, Анастасія Сергіївна2018-12-032018-12-032018Колєсніченко А. С. Облікова політика підприємств готельно-ресторанного комплексу / А. С. Колєсніченко // Проблеми обліково-аналітичного забезпечення управління підприємницькою діяльністю : матеріали 3-ї Всеукраїнської наук.-практ. конф., 26 жовтня 2018 р. – Полтава : ПДАА, 2018. – Ч. 2. – С. 16-17.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/38756Ефективна, комплексна та раціональна позиція щодо організації бухгалтерського обліку на підприємствах готельно-ресторанного комплексу ґрунтується на завданні розробки облікової політики, яка має передбачати вибір методичного інструментарію, який використовується для реалізації функцій поточного обліку, дозволяє уточнити підходи до визнання доходів і витрат, сприяє поданню достовірної і своєчасної інформації для складання фінансової звітності. Широка нормативно-правова база щодо регулювання облікової політики вимагає від всіх суб'єктів господарювання, зокрема, в сфері надання готельно-ресторанного комплексу більш пильного вивчення особливостей формування цього документу й запровадження максимально ефективних підходів для оптимізації організаційних моментів у веденні бухгалтерського обліку в умовах глобалізації інформаційних технологій.ukоблікова політикаготельно-ресторанний комплексфінансова звітністьнормативно-правова базаОблікова політика підприємств готельно-ресторанного комплексуArticlehttps://orcid.org/0000-0002-5007-9082