SWOT-аналіз можливостей та перспектив розвитку туризму вражень у Харківській області - Волченко, Анна Сергіївна; Матросова, Вікторія Олександрівна (Харківський національний університет будівництва та архітектури, 2020)
Обгрунтовано, що застосування SWOT-аналізу дає можливість встановити зв’язок сильних і слабких сторін та можливостей і загроз в туризмі вражень. У процесі планування розвитку необхідно поєднувати внутрішні можливості (сильні і слабкі сторони) і зовнішню ситуацію (можливості і загрози). Поєднання негативних і позитивних чинників, що впливають на діяльність туристичної компанії ззовні та зсередини, допоможе правильно оцінювати можливості, які відкриті перед організацією в сфері туризму вражень.
Keywords: емоції; туристичні загрози; інновації