Методологічні аспекти аналізу ефективності проектів в умовах ризику - Гречко, Т. А. (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті розглянуто методологію аналізу ефективності інвестиційних проектів в умовах ризику.

In the article methodology of analysis of efficiency of investment projects is considered in the conditions of risk.
Keywords: інвестор; капіталовкладення; виробництво; вигоди; витрати; прибутковість