Оцінка студентами педагогічного впливу викладачів як проблема філософії освіти - Пономарьов, Олександр Семенович (НТУ "ХПІ", 2014)
Здійснено спробу аналізу феномену оцінки студентами педагогічного впливу викладача як однієї з важливих проблем філософії освіти. Розглянуто ті обставини, які ускладнюють можливість отримати дійсно об’єктивну оцінку рівня професіоналізму, педагогічної майстерності та педагогічної культури викладача на підставі думок студентів.

Attempts to analyze the phenomenon of students rated pedagogical influence of the teacher as one of the important problems of the philosophy of education is realized. The factors hindering the possibility of truly objective assessment of the level of professionalism, pedagogical skills and pedagogical culture of the teacher on the basis of students' opinions are considered.
Students assessment of pedagogical influence teachers as a problem of philosophy of education
Keywords: професіоналізм; майстерність педагогічна; культура професійно-педагогічна; professionalism; pedagogical skills; pedagogical culture