Психологічна підготовка працівників МВС України для взаємодії з працівниками комерційного сексу - Шевченко, Валентина Володимирівна; Кучеренко, С. М.; Шевченко, Олександр Сергійович; Гаврилов, Е. В. (Харьковский региональный институт проблем общественного здравоохранения, 2008)
Надання комерційних сексуальних послуг тісно пов'язано з ризиком інфікування ВІЛ-інфекцією та хворобами, що передаються статевим шляхом, часто поєднується зі споживанням ін'єкційних наркотиків. Тому при взаємодії працівників МВС і працівників комерційного сексу мають працювати виховні профілактичні інструменти, та не припустима дискримінація.
Keywords: ВІЛ/СНІД; жінки секс-бізнесу; робітники комерційного сексу; дискримінація; споживачі ін'єкційних наркотиків; вразливі групи